Crash! Boom! Bang!

…hette nån mindre lyckad Roxette skiva. Namnet skulle även göra rätt för sig vad gäller hanteringen av paket. Fast låten handlar nog inte om ölleveranser. Igår fick jag mina öl beställda från Hopt (som jag har recenserat tidigare), två paket varav det ena såg riktigt illa ut.

IMG-2160

Helt rätt, lådan var demolerat, ett Gouden Carolus glas samt en flaska var sönder. Kändes lite surt att köra hem från Preemtappen med ett paket som lät som glassplitter när man lyfte upp den i bilen.

Då var det bara ta vara på det som var hel, sätta sig på soffan och hälla upp ett glas Duchesse de Bourgogne.

Duschesse

Läste lite om ölet på Galateas sida (importör till systemet) samt Skrubbes eminenta blogg. Intressant att Hertiginnan var släkt med Karl V, Gouden Carolus. Så, när Hopts kundtjänst svarade mig direkt på morgonen och skickade genast iväg ett nytt paket utan några som helst problem passade jag på och beställde några flaskor av både Kungen och Hertiginnan. Att 75 cl av kejsaren kostar 7,5 Euro känns oemotståndigt. Kanske ska ta med några flaskor till Tainas födelsedagskalas?

2018-11-22 Jag måste sluta vara så fientligt inställt till Postnord. Nu råkar det vara så att jag har en app (vad annars..) för mina Postnord-paket. Då kan jag ha lite som en hobby att följa när jag inte är hemma enligt dem. Det är i allafall vad de påstår. Men, en helt annan grej som jag kom på när jag öppnade deras app:

posten

Det stämmer ju inte alls!!! Jag har inte börjat veckohandla hos Hopt, utan de har registrerad dubbletter av mina beställningar!!

Så, istället för fem hemleveranser har jag beställt från Hopt två gånger, den andra gången var det dock delat på två paket. Tur det eftersom det andra paketet hade blivit misshandlat av nån brevbärare/sorterare, vad vet jag.

Och…det viktiga – ingen av dessa har blivit levererade hem, utan man verkar snygga till statistiken och skriva hemleverans även om jag är säker på att inget ombud har kört runt Helgered i någon av gångerna. 5 hemma, 1 ombud blir plötsligt 0 hemma 4 ombud.

Så, nu har jag fått gnälla lite, känns genast bättre. Ha en trevlig fortsättning på denna torsdag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s